Industrie

JH Wagenaar BV is binnen The Greenery de industriële specialist. Die naam ontlenen we aan de manier waarop wij onze producten afzetten bij bedrijven in de verwerkende industrie, zoals conserven, snijderijen, drogerijen en diepvries.

Industrie

Wij vullen die vraag in, in Nederland, Duitsland, Scandinavië en Oost-Europa. Wij maken o.a. gebruik van het overaanbod van de telers van The Greenery, maar ook van andere leveranciers. Kasproducten die wij aan de industrie leveren zijn: komkommers, paprika’s en courgettes.

Vollegrondsproducten die wij aan de industrie leveren zijn: knolselderij, bloemkool, rapen, bieten, witte en rode kool, groene kool, boerenkool, spruitkool (spruiten), en augurken.

Voor het transport van deze producten wordt gebruik gemaakt van de volgende transportmiddelen; “walking floors”, kiepers, onderlossers, en (kantel)zeilenauto’s. De manier waarop de producten op transport gaan, zijn divers: houten en kunststof boxen, omdozen of los op auto (bulk). Vooral in de industriehandel van komkommers zijn we uniek. In een aantal van de fabrieken die wij leveren worden bijvoorbeeld veel komkommers verwerkt tot zoetzure schijfjes, de zogenaamde “happen”. Ook eindigen er veel komkommers is salades, sauzen en spreads.