Versmarkt

Versmarkt

JH Wagenaar is één van de meest veelzijdige AGF-groothandelaren in Nederland. Overal in Europa vinden ons groenten en fruit hun weg naar de afnemers. Wij maken hierbij gebruik van gespecialiseerde transporteurs, die voor elke discipline geselecteerd zijn.

De voornaamste exportmarkten zijn Duitsland, Tsjechië, Roemenië, België, Engeland, Scandinavië en Italië. JH Wagenaar BV belevert hier groothandelsmarkten, snijderijen en de gastronomie. Het leveren van de versmarkt en industrie in binnen- en buitenland vormt onze kernactiviteit.

Ons assortiment bestaat uit het gehele Nederlandse groenten en fruit pakket, aangevuld met importproducten in ons winterseizoen. Door de vele verladingslocaties waar JH Wagenaar BV in Nederland over beschikt, hebben wij altijd de kortste route naar de eindbestemming. Deze korte logistieke lijnen zorgen voor kostenbesparingen en het behoud van de kwaliteit van het product. Samen met The Greenery zorgen wij voor perfecte logistieke faciliteiten en ontwikkelingen op het gebied van verpakkingen.

Retail

Één van de specialismen binnen onze afdeling versmarkt is het leveren aan de retail / de grootwinkelbedrijven binnen Nederland, Duitsland en Oost-Europa.

Fotografie producten Versmarkt: Angelina Carol - Echt in Beeld
Gebruik door derden is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.